Editorial for the National Trust : Julian Baggini

Really pleased that one of these made it into the Telegraph the Inde and the Guardian the editorial shoot at South Foreland lighthouse (for the National trust) was taken in poor weather and a lot of wind! A bit of flash from camera left / back to create a bit more contrast did the trick. The flash was almost on the floor because each time I tried to raise the light stand it got knocked over…

Julian Baggini has been commissioned by the National Trust to spend a week at the cliffs exploring through verse what this stretch of the Kent coast says about Britain. The writer and philosopher will be based at South Foreland Lighthouse where he will delve into why the white cliffs have become so wrapped up with our national identity and the role they play in creating our sense of belonging. Julian was born in nearby Folkestone and his mother is from Dover. His father is an Italian whose first sight of his adoptive land in the early 1960s was the white cliffs of Dover.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

Case studies from the blog

Categories

Archives